Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2008 17:03 - ~*~ Biografii na zvezdi ~*~
Автор: monituuu Категория: Забавление   
Прочетен: 3865 Коментари: 2 Гласове:
0



image


В детството прякорът на Роналдо е бил "Клуиверт"(от Патрик Клуиверт).

Идолът на португалеца е Марадона. Страшно уважава Луиш Фиго и Тиенри Анри.

Личността, с която Кристиано най-много желае да се срещне е Майк Тайсън.

Любимите му филми са "Шесто Чувство" и "Скалата", а любимите му актьори Жан Клод Вандам и Анджелина Джоли.

Роналдо слуша "Dance music", яде "Bacalhau a Braz"(португалско рибено ястие, направено с домати и бъркани яйца) и пие "Santal"(местна плодова напитка).

Хобито на роналдо са разходките, киното, слушането на музика или просто понякога да отпочива сам.
image

image

image

Hairstyles

Ronaldo"s hairstyles.
image image
image image
image

image
Кристиано Роналдо
16.07.06 10:39
image image
image image
image image

Кристиано Роналдо Сантос Авейро е роден на 05.02.1985 година на португалския остров Мадейра. Той има един брат и две сестри. Неговите родители имат симпатии към американския президент Роналд Рейгън, на което футболистът дължи второто си име.

 

Мнозина смятат, че няма да успее да пробие на голямата футболна сцена, но още на дванадесет годишна възраст е забелязан от големите португалски клубове. Въпреки това той избира да играе за Спортинг (Лисабон). Дебютният му мач е срещу италианския Интер. В приятелски мач срещу Манчестър Юнайтед, Сър Алекс Фергюсън има възможността да оцени таланта на Роналдо и да го привлече. Денят е 13.08.2003 година, а сумата – 17.5 млн. евро, което е световен рекорд за тийнейджър. От август 2003 е викан за постоянно в португалския национален отбор, като за отрицателно време се превръща в любимец на феновете, жените и гей обществото.

На Европейското първенство в Португалия през 2004г. отборът му достига до финал, където губи злощастно с 1:0 от аутсайдера Гърция. Кристиано Роналдо се превръща във втория най-млад реализатор на европейски първенства. През 2005 г. става рекламно лице на Pepe Jeans (London) и Suzuki Swift. Есента на 2005 г. той беше арестуван в Лондон по подозрения за изнасилване, но явно всичко се е разминало в негова полза. На Световното първенство в Германия през 2006 г. Португалия достига до полуфинал, а той става втория най-добър млад играч на първенството. След скандала с Уейн Руни, Роналдо решава да напусне Манчестър Юнайтед и вероятно новият му клуб ще е Реал Мадрид. Истинската причина за това негово решение е годеницата му Мерче Ромеро. Девет години по-възрастната TV звезда е тази, за която смята да се ожени Роналдо. Според запознати тя много умело го командва и признава, че за брака им ще е по-добре, ако той да играе в някой испански или португалски отбор.

На 22 години Кристиано Роналдо е поставил света в краката си, след като подписа нов петгодишен договор с „Манчестър Юн”, който ще му донесе 31 млн. паунда за този период или по 120 000 на седмица.
Но миналата неделя в първото си интервю майка му Долорес Авейро разкрива болките и терзанията, които го съпътствали по пътя към успеха. В откровен разговор тя разказва как Кристиано е гледал безпомощно алкохолните подвизи на баща си, довели до смърт, и битката на брат си с наркотиците.

“Кристиано видя какво може да направи алкохола и дрогата с хората. Това е една от причините, които го направиха такъв, какъвто е в момента, смята Долорес. – Това, което видя като малък, обяснява защо той няма пороци. Кристиано нито пие, нито пуши. Неговата страст е футболът”.
Майката добавя, че звездата на „Манчестър Юн” е платил за лечението на 32-годишния си брат Уго от наркотична зависимост в лисабонска клиника. Парите му обаче вече не могат да върнат баща му. „Динис пиеше от ранни зори, което Кристиано понясаше много тежко, разказва 52-годишната Долорес. – Колко пъти предлагаше да му плати лечението, но Динис не се отказваше. Та той бе много млад, само на 52, когато умря. Кристиано бе много близък с баща си. Щеше да се радва, ако сега е до него и да гледа как играе”.

Динис, който е работил като градинар към общината, почина преди 17 месеца от цироза в навечерието на световната квалификация Русия – Португалия в Москва. Футболистът постъпи мъжки, като стисна зъби и излезе на терена. Долорес признава, че баща и син били неразделни, преди тийнейджърът да напусне Фуншал – столицата на остров Мадейра в Атлантическия океан – на 11 години, за да осъществи мечтата си да стане професионалист в „Спортинг” (Л).
Звездата е кръстена Кристиано Роналдо дос Сантос Авейро, тъй като любимият актьор на баща му бил бившият американски президент Роналд Рейгън. Освен градинар Динис е бил и домакин на детския отбор „Андориня” във Фуншал, където Кристиано играл от 6 до 9-годишен.

Наскоро футболистът призна, че смъртта на баща му го е опустошила, но и го е подтикнала да се усъвършенства. „Очевидно смъртта на татко повлия на целия ми живот. Знам, че болката ще премине, но най-важното е да продължа да се развивам”, заяви Кристиано.
Той е бил само на 14, далеч от дома и печелейки по 280 евро в „Спортинг” (Л), когато майка му разбрала за проблемите на брат му Уго. „Платих да изпратят Уго в специализирана клиника за лечение – заяви Долорес. – Тогава работих като чистачка и печелех по 600 евро на месец. Затова трябваше да взема заем”. Уго обаче не успява да се изчисти и две години по-късно се налага отново да влезе в клиниката. „Кристиано вече бе станал на 16. Печелеше повече и той плати за лечението на брат си. Няма съмнение, че неговите пари спасиха Уго. Щеше да бъде много различно, ако Кристиано не бе станал футболист”, добавя майката.

Уго вече не взема наркотици. Отказа се да работи като художник и декоратор, за да помага на брат си, като разделя времето си между Мадейра и Манчестър. Близък на семейството разказва: „Кристиано видя какво направи алкохола с баща му и никога не посяга към чашката. Той може да има таланта на Марадона или Бест, но никога няма да следва примера им извън терена”. Единствените неща, които имат значение за него сега, са футболът и семейството. Динис бе висок, красив мъж на младини, но загуби привлекателния си вид, а към края и надебеля много. Кристиано не можеше да сдържи сълзите си на погребението. Сега семейството е много задружно след всичко, което преживя. Кристиано се грижи за роднините си и прави всичко, за да им угоди”.

Животът на тънещия в лукс Кристиано е в рязък контраст с детството му, преминало в покритата с ламарина барака в бедняшки квартал Санто Антонио във Фуншал на брега на Атлантическия океан. Семейството напуска мястото едва преди пет години, за да отиде в имение, което футболистът купува в столичното предградие Ливраменто. Днес всекидневната на старото жилище на Кристиано е пълно с изпокъсани канапета, а матраците са оставени да гният в спалнята, в която Кристиано и Уго някога си играели.

Мама Долорес работила като готвачка, а после като чистачка, за да напълни масата на семейството, в което освен братята има и две сестри – Елма (33 г.) и Катя (29 г.). Спомняйки си за стария дом, Долорес разказва: „Много е различно от къщата, където живеем сега, но това бе домът ни за 24 години. Миналия месец бях в Манчестър, когато ми се обади един съсед да ми каже, че са разбили къщата и са откраднали вратите и прозорците. Това място има специално място в сърцето ми. Тъжно ми е, че сега изглежда по този начин”.

Днес Долорес живее спокоен живот, но не спира да пътува между имението на Кристиано в Чешър и Мадейра. Тя очаква с нетърпение да се премести в новия си дом близко до летището, който синът й купил специално за нея. Простовата женица от старите снимки днес е дама, която винаги ходи с прическа, носи слънчеви очила „Прада”, часовник „Калвин Клайн” и обеци. Долорес в момента кара шофьорски курс и тайнично се надява Кристиано да й даде БМВ-то си като подарък за рождения ден.

През по-голямата част от годината по-малката сестра Катя живее в апартамент над супермаркет в Лисабон и работи като певица, позната като Роналда. Елма държи бутик във Фуншал, който се казва „CR7” – комбинация от инициалите на Кристиано и номера на фланелката му в „Манчестър Юн”.
Макар че вече е доста известно, семейството се радва на срещите със старите съседи в Санто Антонио. Когато почива, Кристиано обича да играе на джаги с приятели в бара „Фалкао”. Патрисия Соуза, която държи заведение, е поела задълженията да приема писмата на феновете, които пристигат в местната поща, но на плика пише само „Кристиано Роналдо, Мадейра”. Най-далечното дошло от Индонезия.

Успехите на футболиста се отразиха добре на Мадейра. Местните нарекоха специфичните му стъпки на терена „O Balinho Madereinse” по името на традиционен танц. Фланелки с автограф на „Манчестър Юн” пък висят от стените на баровете край стария му дом. Очаква се футболистът да играе основна роля в празненствата по случай 500-тната годишнина на Фуншал през 2007-а. Мама Долорес пък не спира да говори на Кристиано за необходимостта от създаването на дом за възрастни хора на острова. „Много сме горди, че такъв голям футболист, тръгна от Мадейра – разказва президентът на първия му клуб „Андориня”. – Знаех, че ще стане добър, но не предполагах, че ще стигне до такова ниво”. Кръстникът на Кристиано Фернао Соуза, 53-годишен, добавя: „Единственото, което искаше да прави като дете, бе да играе футбол. Толкова обичаше играта, че забравяше да яде или бягаше през прозореца с топка под ръка, когато го караха да пише домашните си. Когато напусна дома си за пръв път, бе само на 11. Останалите момчета често го майтапеха за акцента му и на два пъти се прибираше вкъщи разплакан и не искаше да отива повече в Лисабон. Но аз му казах, че бъдещето му не е на този остров и трябва да се върне”.

На това решение днес трябва да е благодарен сър Алекс Фъргюсън, когато казва: „На 22 Кристиано е на нивото на най-добрите в света”.

imageДолорес не пропуска да добави: „Той живее само за футбола. Докато стана на 18, се грижех за парите му. Дори сега парите, които печели, отиват на обща наша сметка. Знам, че новият договор ще му донесе много пари, но това няма да го промени като човек. Той видя какво може да направят алкохола и наркотиците с хората”.

 

 



Beyonce Giselle Knowles Beyonce Giselle Knowles, позната като Beyonce, е родена на 4 септември 1981г. в Хюстън, щата Тексас. Тя е от R&B певица, актриса и автор на песни за групата Destiny"s Child. Биография

Beyonce Giselle Knowles/Бионсе Жизел Ноулс, позната като Beyonce, е родена на 4 септември 1981г. в Хюстън, щата Тексас. Тя е от афро-американски произход и е R&B певица, актриса и автор на песни за групата Destiny"s Child. Учи в High School for the Performing and Visual Arts, в родния си град, където развива музикалните си таланти.

Destiny"s Child първоначално се изявяват като подгряващи изпълнители на Christina Aguilera и TLC. Мениджър на групата е бащата на Beyonce - Matthew Knowles, който играе важна роля в живота на дъщеря си. Kelly Rowland е друг член на групата, която е братовчедка на Beyoncй, а настоящият състав се допълва от Michelle Williams. Beyonce е основния автор на песните на Destiny"s Child и освен това е считана за лидер на групата.

Първият и едноименен албум на Destiny"s Child е продуциран от Wyclef Jean и Jermaine Dupri, и е издаден през 1998г. Той става платинен и включва също така платинения хит No, No, No. Вторият албум на групата излиза през 1999г. и е озаглавен The Writing"s On The Wall. В него са включени два номер 1 хита - Bills, Bills, Bills и Say My Name, както и популярните сингли Bug-A-Boo и Jumpin" Jumpin". Say My Name печели две награди Грами през 2001г. - за най-добро R&B изпълнение от дует или група с вокал и за най-добра R&B песен.

Следващият албум, Survivor, е поредният успех за Destiny"s Child. Изкачва се до върха както в Billboard 200, така и в американската класация за R&B албуми. Два сингъла от албума достигат номер1 в Billboard Hot 100. Това са Independent Women (Part 1) и Bootylicious, а заглавната песен от албума стига до второто място. Independent Women (Part 1) е включена в саундтрака на филма “Charlie"s Angels” в края на 2000г., преди издаването на албума през 2001г. Песента Survivor печели второто им Грами за най-добро R&B изпълнение от дует или група с вокал. Четвъртият и последен сингъл от албума е Emotions. Той е кавър-версия на песен на Bee Gees, и също успява да се вмести в Топ 10 на класациите. Още същата година трите момичета решават временно да се отдадат на самостоятелни кариери. През 2004г. Destiny"s Child отново се събират и съобщават за издаването на два нови албума, първият от които, Destiny Fulfilled, е вече на пазара, заедно с дебютния си сингъл Lose My Breath.

През 2002г. Beyonce печели наградата за автор на годината на ASCAP за поп-музика. Тя е първата афро-американка, както и едва втората жена, която печели тази награда.

Същата година певицата започва да се изявява и като актриса, като участва в Carmen по MTV. През лятото на 2002г. партнира на Mike Myers във филма Austin Powers in Goldmember, в ролята на Foxxy Cleopatra. Освен това записва саундтрака към същия филм - Work It Out.

През есента на 2002г. Beyonce записва с рапъра Jay-Z постигналия огромен успех сингъл Bonnie And Clyde. Двамата в момента са сгодени и според слухове скоро ще сключат брак.

През пролетта на 2003г., задно с Luther Vandross, Beyonce прави кавър-версия на песента на Roberta Flack и Donny Hathaway - The Closer I Get To You. Двамата споделят Грами за най-добро R&B изпълнение на дует или група. Песента е включена в дебютния самостоятелен албум на певицата, който е озаглавен Dangerously In Love и излиза през лятото на същата година. Дебютният сингъл Crazy In Love, който е в дует с Jay-Z, бързо се превръща в един от най-големите летни хитове и се задържа в продължение на 10 седмици на първа позиция в класацията Billboard Hot 100. Dangerously In Love също се изкачва до върха във Великобритания и Канада, както и в американските поп и R&B класации за албуми. Това е първият случай, след 1983г., когато песен и албум едновременно достигат номер 1 както в САЩ, така и във Великобритания. До края на лятото Baby Boy - вторият сингъл от албума, започва да се изкачва по класациите и също се превръща в един от най-големите хитове на 2003г. По същото време Beyonce изиграва главната роля във филма Fighting Temptations, и заедно с Missy Elliott, Free и MC Lyte записва и песента по филма - Fighting Temptation.

В края на 2003г. излиза и третият сингъл от Dangerously In Love - Me Myself And I, а четвъртият, Naughty Girl – в средата на 2004г. И двете песни влизат в Топ 10 на класацията Billboard Hot 100.

На церемонията по връчването на наградите Грами за 2004г., Beyonce печели пет статуетки. Наградите са:

  • За най-добро изпълнение на женски R&B вокал, с Dangerously In Love 2
  • За най-добро R&B изпълнение от дует или група с вокал, с The Closer I Get To You
  • За най-добра R&B песен, с Crazy In Love
  • За най-добър съвременен R&B албум с Dangerously In Love
  • За най-добър рап дует, с Crazy In Love

Певицата има по-малка сестра на име Solange Knowles, която също се изявява като певица и актриса.



Дженифър Анистън


Рождено име: Дженифър Анастасакис
Дата на раждане: 11.02.1969 г.
Място на раждане: Шърман Оукс, Калифорния, САЩ
Професия: актриса и модел
Зодиакален знак: Водолей

 

Родена в Шърман Оукс, Калифорния и израстнала в Ню Йорк, Дженифър Анистън е талантлива актриса, подтиквана към актъорството от ранни години от баща си Джон Анистън, звездата от серийната драма на NBC "Days of our Lives", и от кръстника си Тели Савалас. Анистън, която е с гръцки произход, е живяла една година от детството си в Гърция със семейството си и се премества в Ню Йорк, когато баща й получава роля в сериала "Love of Life". Майка й, Нанси Анистън, е модел и също актриса. Двамата се разделят, когато Дженифър е деветгодишна. Първият й опит на сцената е на единадесет години, когато се записва в училищния драматичен състав на Рудолф Стайнър. Анистън казва: "Винаги ме е привличало актьорството, но опитът ми в класа на Рудолф Стайнър ме окуражи да направя кариера с него. Това е едно одухотворено училище, което развива творчеството и индивидуалността". Обучението й там развива и любов към изкуството. На единадесет години една от рисунките й е избрана за изложба в музея на изкуствата в Ню Йорк. След дипломирането си през 1987 година Анистън се появява в редица телевизионни и театрални продукции като "For Dear Life" и "Dancing on Checker’s Grave". Докато прави своя пробив, Анистън се издържа като сервитьорка. Търсейки по-доходна работа тя се мести в Лос Анджелис, където се снима и в първата си телевизионна роля в не задълго задържалия се сериал "Molloy" (1990). В началото на деветдесетте изиграва поддържащи роли в няколко телевизионни сериала: "Ferris Bueller" (1990), "Herman’s Head" (1991), "The Edge" (1992) и "Muddling Through" (1994). Прави филмовия си дебют през 1993 година в не много успешния трилър "Leprechaun". Все още неизвестна актрисата се явява на прослушване за още един телевизионен сериал, наречен "Friends" (1994) - в първоначален вариант: "Friends Like These", разказващ за двадесетина нюйоркчани. Впечатлени от представянето й на прослушването, продуцентите й дават ролята на Рейчъл Грийн, принцеса от предградията, работеща като сервитьорка. Пилотната серия е много добре посрещната и от зрителите, и от критиката. Партньори на Анистън са Матю Пери, Мат Ле Бланк, Къртни Кокс, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу. Успехът на шоуто е последван от голямо медийно внимание. Популярността на Анистън нараства и тя е включена в класацията на списание "People" за най-интригуващи личности за 1995 и 1996 година. Анистън решава да опита и в киното. Появява се в романтичната комедия "She’s the One" (1996), където партнира на Едуард Бърнс и Камерън Диъз и в "Picture Perfect" (1997), в който получава първата си главна роля, а също и хонорар от два милиона долара. През 1998 година се снима във филмовата адаптация на новелата на Стивън Маккаули "The Object of My Affection". През 1999 година продуцентите на анимираната фантастична продукция "The Iron Giant" използват гласа й. В "Time of Our Lives" (2000) тя се присъединява към куп звезди като Сюзън Сарандън, Сали Фийлд, Анджелика Хюстън, а през септември 2001 година играе ролята на приятелката на металиста Марк Уолбърг в "Rock Star". През 1995 година тя се обвързва с Адам Дюриц, член на групата "Counting Crows", който е имал две годишна връзка и с Къртни Кокс. След това е три години в компанията на Тейт Донован, с който се разделя през 1998 година. По-късно същата година тя попада в обятията на "най-сексапилния мъж" (според списание "People") Брад Пит. Двамата се женят на 29-ти юли 2000 година в Малибу, Калифорния. Сватбата им на стойност един милион е била строго охранявана от медии и фенове Цяло съзвездие от знаменитости е присъствало на брачната церемония. Изключения правят бившата приятелка на Пит - Гуинет Полтроу и майката на Анистън, с която актрисата е имала няколко публични скандала.

Филмография на Дженифър Анистън:

1990 Molloy
1990 Ferris Bueller
1990 Camp Cucamonga (TV)
1990 Summer (TV)
1992 The Edge
1993 Leprechaun
1994 Muddling Through
1994 Friends
1996 She"s the One
1996 Director"s Chair
1997 Picture Perfect
1997 "Til There Was You
1998 The Object of My Affection
1998 The Thin Pink Line
1998 Dream for an Insomniac
1998 Waiting for Woody
1998 Divas Live (TV)
1999 Office Space
1999 The Iron Giant (глас)
2000 Time of our Lives
2001 Rock Star
2002 The Good Girl




Гласувай:
0



Предишен постинг

1. анонимен - Cheap Ugg Boots
26.10.2012 04:44
saqidngae
http://www.buybootugg.com/ Ugg Sale
http://www.uggboots-discout.com/ Ugg Sale
http://www.cheapbootugg.com/ uggs outlet
http://www.uggboots-winter.com/ uggs for sale
http://www.winter-uggboots.com/ Ugg Boots Sale
http://www.uggbootsbuyalot.com/ Ugg Boots Sale
http://www.backuggboots.com/ Ugg Boots
http://www.uggbootstoback.com/ Uggs Outlet
http://www.uggbootsaledollar.com/ Cheap Ugg Boots
http://www.discountbootsale.com/ Cheap Uggs
http://www.shoesforwinter.com/ uggs outlet
http://www.bootsonline-ugg.com/ Uggs Sale
http://www.bootoutletssale.com/ Uggs
jjiljtioe
<a href=http://www.buybootugg.com/#vsxitvtov>Cheap Uggs</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#ufyihrtir>Ugg Boots Sale</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#hixzwgkcm>Uggs</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#josflmhdl>uggs for sale</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#suwyamghu>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#cwsjtfbnw>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#uaayquclk>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#tvhuzfhyy>Uggs</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#mkwzeegrf>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#tunyxhzmc>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#nkilahkdr>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#xmflhovrx>uggs for sale</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#jdcndcjbn>Ugg Boots</a>
eobnclccn
<a href=http://www.buybootugg.com/#nmhsnnzeu>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#rrfjpdclx>Ugg Sale</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#ecltomoln>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#vvvsksnfa>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#zpfvhuped>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#gtbzhyahv>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#iuyaishfv>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#xztejckzu>uggs outlet</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#zmrtlqhkl>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#pimqswylm>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#hmjvwwhpx>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#plqohmrub>Uggs</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#kbinpfhjf>Uggs Sale</a>
цитирай
2. анонимен - Uggs Outlet
26.10.2012 09:52
blcjfszhe
http://www.buybootugg.com/ uggs outlet
http://www.uggboots-discout.com/ Ugg Sale
http://www.cheapbootugg.com/ Ugg Sale
http://www.uggboots-winter.com/ Ugg Sale
http://www.winter-uggboots.com/ Ugg Outlet
http://www.uggbootsbuyalot.com/ Uggs Sale
http://www.backuggboots.com/ Ugg Sale
http://www.uggbootstoback.com/ Ugg Sale
http://www.uggbootsaledollar.com/ Uggs Sale
http://www.discountbootsale.com/ Uggs
http://www.shoesforwinter.com/ Ugg Sale
http://www.bootsonline-ugg.com/ Uggs Sale
http://www.bootoutletssale.com/ Ugg Outlet
miumsxwdq
http://www.buybootugg.com/#zxdjpoafy - uggs outlet
http://www.uggboots-discout.com/#nijuifhnh - Uggs Outlet
http://www.cheapbootugg.com/#dqsqnayjq - uggs for sale
http://www.uggboots-winter.com/#cbtecgktb - Ugg Boots Sale
http://www.winter-uggboots.com/#bmitipanm - Uggs Outlet
http://www.uggbootsbuyalot.com/#zwhpcbtbw - Cheap Uggs
http://www.backuggboots.com/#avyfdomun - Cheap Ugg
http://www.uggbootstoback.com/#giselvqjf - Cheap Ugg
http://www.uggbootsaledollar.com/#tikdaiptr - Uggs Sale
http://www.discountbootsale.com/#zvhuubech - uggs outlet
http://www.shoesforwinter.com/#rvtqpkoqv - Ugg Outlet
http://www.bootsonline-ugg.com/#mmwvhbbdl - Cheap Ugg
http://www.bootoutletssale.com/#ldoitfaqt - Ugg Boots Sale
pleujoxox
<a href=http://www.buybootugg.com/#pszltqtlt>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#lpcwogrfe>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#abqkjkppb>Uggs Sale</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#bdilpaoyv>Uggs</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#ekuqgfsfv>uggs outlet</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#lwffrpnke>uggs outlet</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#rmdjvnshs>uggs outlet</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#hfalwxoln>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#etndjmycq>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#mojdxdfut>Uggs</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#cyqdqemlo>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#urhzjdmfk>uggs outlet</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#jgrwsvknz>Uggs Sale</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monituuu
Категория: Забавление
Прочетен: 170122
Постинги: 11
Коментари: 53
Гласове: 137
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930